Politica de confidentialitate

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al societatii Valcont Audit srl, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Societatea Valcont Audit S.R.L. este persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Piatra Neamt, Bdul Dacia nr. 4, Bl.4, etaj 4, ap.17, judet Neamt, inmatriculata la registrul comertului cu nr. J27/956/2008, cod unic de inregistrare 24091359.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

Firma noastra colecteaza si foloseste informatiile personale si de afaceri ale clientilor sai in masura necesara indeplinirii responsabilitatile sale profesionale si desfasurarii activitatii, se angajeaza sa mentina confidentialitatea informatiilor cu caracter personal si de afaceri furnizate de catre clientii sai.
Societatea noastra este responsabila pentru toate informatiile cu caracter personal si de afaceri  pe care le detine,  a stabilit si aplicat politici si proceduri care vizeaza in mod adecvat protejarea datelor si informatiilor personale si de afaceri.

Informatiile primite vor fi folosite doar pentru indeplinirea angajamentului contractual.
Asociatii si angajatii implicati intr-un angajament au nevoie de acces la anumite informatii cu caracter personal si de afaceri  pentru a finaliza angajamentul. Aceste informatii pot fi o componenta semnificativa a diverselor tranzactii si evenimente care afecteaza situatiile financiare care pot fi supuse anumitor proceduri de confirmare, testare, analize precum si alte proceduri, pe care societatea noastra le considera necesare pentru a finaliza angajamentul.

Valcont Audit SRL