Termeni si conditii

Accesand site-ul www,contabilitate-neamt.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, cat si continutul si serviciile on-line disponibile pe acesta si, daca nu se prevede altfel, pe alte site-uri, servicii, newslettere, continut, baze de date sau informatii postate.

Utilizand serviciile noastre in continuare, va dati acordul sa respectati termenii si conditiile acestui site. Daca nu sunteti de acord cu acesti temeni si conditii, contabilitate-neamt.ro nu doreste sa va ofere acces la serviciile sale si in consecinta va rugam sa nu mai accesati acest site in continuare.

Nici o informatie de pe acest site nu trebuie sa fie considerata o oferta. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice utilizator sau membru, fara acordul nostru scris.

Nu garantam ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca depunem toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte. Orice utilizator sau membru care doreste sa se informeze si/sau sa achizitioneze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugat sa ne contacteze, pentru a afla detalii – disponibilitate, conditii contractuale, tarife etc.

Contabilitate-neamt.ro poate contine legaturi catre alte site-uri sau alte resurse. Nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Prin accesarea site-ului www.contabilitate-neamt.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor din Termeni si conditii.

1. Actualizari termeni si conditii site. Contabilitate-neamt.ro poate modifica oricand prevederile termenilor si conditiilor site-ului, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.

Utilizatorii accepta, in mod expres, ca simpla utilizare sau accesare a continutului site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul site-ului www.contabilitate-neamt.ro semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre.

2. Conditii suplimentare. Unele servicii oferite sau parti ale sale pot fi guvernate de conditii suplimentare de utilizare, care sunt descrise pe paginile respective. Prin prezenta, sunteti de acord cu toate conditiile pentru utilizarea acestor servicii, iar in cazul in care ele intra in conflict, conditiile specifice suplimentare sunt cele care vor avea prioritate fata de aceste conditii generale.

3. Proprietatea. Limitari generale de utilizare

3.1 Proprietatea. Prin utilizarea continutului si a serviciilor intelegeti si sunteti de acord ca textele, informatiile, datele, graficele, imaginile, inregistrarile audio, video, desenele, organizarea generala, compilarea, meta data, reclamele si toate celelalte elemente ce pot fi protejate intelectual, puse la dispozitie prin intermediul site-ului sunt proprietatea contabilitate-neamt.ro, a celor care fac reclama sau a tertelor parti si sunt protejate de legile de copyright si de proprietate intelectuala.

3.2 Limitari generale de utilizare. Cu exceptia cazului cand aveti acordul nostru prealabil, nu aveti dreptul sa reproduceti, sa vindeti, sa publicati, sa distribuiti, sa retransmiteti, sa emiteti, sa afisati, sa oferiti sau sa exploatati in scopuri comerciale, continutul disponibil datorita acestor servicii.

3.3 Modificarea continutului rapoartelor transmise. Sunteti de acord sa nu modificati sau sa rearanjati continutul rapoartelor transmise, sa nu folositi pasaje, titluri sau fragmente pentru a fi utilizate in cadrul altui web site sau serviciu, sau sa folositi continutul lor in scopuri comerciale. Sunteti de acord sa nu incarcati, postati sau trimiteti orice continut oferit de rapoarte catre bloguri, grupuri, liste de mail, buletine in format electronic, cu exceptia serviciilor oferite de contabilitate-neamt.ro (de tip RSS Feed), sau dupa ce va oferim in prealabil acordul nostru scris.

4. Conturi de membru. Confidentialitate.
Pentru a obtine accesul la anumite servicii sau functionalitati ale site-ului, sunteti obligati sa va inregistrati ca membru. La inregistrare, sunteti de acord sa ne oferiti informatii reale si corecte despre dumneavoastra. Orice informatie pe care o completati in cadrul procesului de inregistrare  sau pe care o obtinem despre dumneavoastra in acest mod, este guvernata de principiul confidentialitatii datelor. Atunci cand va inregistrati, este posibil sa folositi un user name si o parola care sunt unice. Ne rezervam dreptul sa refuzam sa va acordam un user si o parola, daca acestea utilizeaza identitatea altei persoane, sau consideram ca nu sunt corespunzatoare. Este responsabilitatea dumneavoastra sa alegeti o parola corespunzatoare. Contabilitate-neamt.ro este exonerat de orice raspundere daca alte persoane utilizeaza identitatea dumneavoastra la utilizarea serviciilor. Daca aveti suspiciuni in acest sens sau credeti ca o alta persoana va utilizeaza parola fara incuviintarea dumneavoastra, va rugam contactati serviciul de suport tehnic al contabilitate-neamt.ro. Ne rezervam dreptul sa divulgam orice tip de informatie despre membrii sau utilizatorii nostri, inclusiv datele de inregistrare, pentru a ne conforma unor cerinte legale sau cereri din partea autoritatilor in drept, pentru o operare sigura a sistemelor noastre, pentru a ne proteja drepturile de proprietate, sau pentru a asigura interesele utilizatorilor sau membrilor nostri; cu toate acestea, nu vom divulga nici o informatie personala pe care ne-o oferiti catre terte parti, in nici o alta circumstanta.

5. Excluderea. Contabilitate-neamt.ro are dreptul sa excluda orice continut de la membri din orice motiv si fara sa va notifice in prealabil. Acest drept include toate materialele legate de utilizarea serviciilor de membru, inclusiv conturile de membru, postarile, profilurile sau alta informatie personalizata pe care ati creat-o cand utilizati serviciile noastre.

6.Incetare.Reziliere

Contabilitate-neamt.ro poate intrerupe sau schimba total sau partial serviciile, sau disponibilitatea lor pentru dumneavoastra, imediat, unilateral si la propria discretie, in orice moment, fara motiv.

7. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Valcont Audit S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate, pentru servicii de comunicatii electronice si pentru aplicarea la serviciile si produsele institutiilor financiare.

Valcont Audit SRL